Floating FB popout byReview Results

18. mei 2014 12:15
by Antoinette
0 Reacties

Een Simpele Manier om Voedzaam te Eten | A Simple Way to Eat Nutritious Food | Un Manera Simple para Comer Nutritivo Comida

18. mei 2014 12:15 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Last week sweetness was powerful, a lot of sweetness, maybe too much sweetness. For once it's allowed and this week I'll compensate it again with nutritious food, so a lot of vegetables this week.

As I was young my mother made every Wednesday chips with applesauce and a meatball. Every time she sliced the potatoes as chips herself. It seemed me nice to make chips myself. Now I've got rid of the deep fryer a long time ago and to deep-fry with oil and a pan, no I'm not feel like it. 

I make chips in the oven: colorful chips of sweet potato. With this I make a green salad of spinach and pine nuts and a sauce to dip in the chips. Something from the old days and also still again from nowadays. 

Read the recipe or make the spinach courgette muffins with goat cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

La semana pasada predominó dulce, muy dulces, quizá bastante mucho dulce. Puede para una vez y esta semana compenso eso con nutritiva comida, así muchas verduras esta semana.

Cuando era pequeño mi madre hizo patatas fritas cada miércoles con compota de manzana y un albóndiga. Cada vez cortó mismo las patatas a patatas fritas. Me parecí bien para hacer patatas fritas mismo. Hace mucho tiempo ya me he deshecho la freidora y freír con aceite en una olla, no, no tengo ganas. 

Hago las patatas fritas en el horno: patatas fritas lleno de color de batata. Por la presente hago una ensalada verde de espinacas con piñones y una salsa para remojar las patatas fritas. Algo del pasado y en el fondo también de ahora.

Lee la receta o haz muffins con espinacas, calabacín y queso de cabra.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Vorige week overheerste zoet, heel veel zoet, misschien wel te veel zoet. Voor een keer mag het en deze week compenseer ik dat weer met voedzaam eten, dus heel veel groente deze week.

Toen ik klein was maakte mijn moeder elke woensdag gebakken friet met appelmoes en een gehaktbal. Elke keer sneed ze zelf de aardappelen tot friet. Het leek me wel leuk om zelf friet te maken. Nu heb ik een tijd geleden de frituurpan al weggedaan en frituren met olie en een pan, nee, daar heb ik geen zin in. 

Ik maak friet in de oven: kleurrijke friet van zoete aardappel. Hierbij maak ik een groene salade van spinazie met pijnboompitten en een saus om de friet in te dippen. Iets van vroeger en toch ook weer van nu. 

Lees het recept of maak de spinazie courgette muffins met geitenkaas.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Vietnamese komkommer met garnalen en noedels | Vietnamese cucumber with prawns and noodles | Pepino de vietnamita con gambas y tallarines

Floating FB popout byReview Results

3. augustus 2014 16:58
by Antoinette
0 Reacties

Vietnamese komkommer met garnalen en noedels | Vietnamese cucumber with prawns and noodles | Pepino de vietnamita con gambas y tallarines

3. augustus 2014 16:58 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

This week I realized that I can understand a bit more Spanish and I know I have to practice, learn, listen and repeat more and that there will be a day that I can read, write and understand Spanish like English.

In fact this also applies for cooking, you try a recipe, if you like it, than you make it again and then you refine it till your own taste. It's a matter of doing it, every time step by step. You start small and extend it more and more. If this is to learn a language, taking photographs, cooking, doing a lot of sport or whatever. 

If you want to be good in something than you have to practice for at least 10.000 hours or don't waste your time at learning the tricks of the trade - learn the trade! I also realize that actually you don't always have enough time and that again is also a challenge. 

To use your time well and besides to cook and eat nice you need at least 15 till 20 minutes to be in the kitchen, you may always stay longer of course. Today it has been 20 minutes and then you have a healthy main dish with a lot of vegetables and fish. In the meantime start with practicing. 

Read the recipe or make  the cucumber salad with onion.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Esta semana mi percato que puedo entender algo más español y sé que tengo que practicar, aprender, escuchar y repetir mucho y que viene un día que puedo leer, escribir y entender español como inglés.

En realidad esto va también con cocinar, testas una receta, si me gusta, entonces haces la otra vez y luego pules la a tu propio sabor. Es cuestión de hacer, cada vez paso a paso. Empiezas en pequeña escala y extiendes más adelante. Si ahora esto aprender una lengua, fotografiar, cocinar, hacer deporte o también qué. 

Quieres ser bueno en algo entonces tienes que por lo menos 10.000 horas practicar o no pierdes el tiempo a aprender los trucos del oficio - ¡aprende el oficio! Me percato también que no tienes ningún tiempo de sobra y que entonces es también otra vez un desafío. 

Para utilizar tu tiempo bien y para cocinar y comer rico necesitas para menos 15 - 20 minutos de estar en la cocina, claro que mucho tiempo puede siempre. Hoy era 20 minutos y después tienes un plato principal con muchas verduras y pescado. Entretanto empieza con practicar. 

Lee la receta o haz la ensalada de pepino con cebolla.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Van de week realiseerde ik mij dat ik al wat meer Spaans kan verstaan en ik weet dat ik nog veel moet oefenen, leren, luisteren en herhalen en dat er een dag komt dat ik Spaans net zo kan lezen, schrijven en begrijpen als het Engels.

Eigenlijk geldt dit ook voor koken, je probeert een recept uit, als het bevalt, dan maak je het nog een keer en dan verfijn je het naar je eigen smaak. Het is een kwestie van doen, elke keer stap voor stap. Je begint klein en breidt het verder uit. Of dit een taal leren is, fotograferen, koken, sporten of wat dan ook. 

Wil je ergens goed in zijn dan moet je minstens 10.000 uur oefenen of verspil je tijd niet aan het leren van de trucjes van het vak - leer het vak! Ik realiseer me ook dat je eigenlijk geen tijd genoeg hebt en dat is dan ook weer een uitdaging. 

Om je tijd goed te benutten en om lekker te koken en te eten heb je minstens 15 tot 20 minuten nodig om in de keuken te staan, langer mag natuurlijk altijd. Vandaag was het 20 minuten en dan heb je een gezonde hoofdgerecht met veel groente en vis. Begin alvast met oefenen. 

Lees het recept of maak de komkommersalade met ui.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top